Slavc, prijatelji so ga tako klicali, je bil po svoje zelo posebna oseba, a tisti, ki so ga pobližje poznali, so ga morali imeti radi. Bil je poštenjak z veliko začetnico in nanj si se lahko v vseh pogledih zanesel. Kadar si ga potreboval, je bil vedno na mestu, na voljo.Alojz Jagrič

Slavc je bil eden od ustanovnih članov ribiškega društva ŠRD Aero Celje in dolgoletni predsednik in podpredsednik društva. Skoraj vsa leta od ustanovitve je tudi vzorno vodil finance društva. Bil je nepogrešljiv člen v članstvu. Nemajhen je bil njegov delež pri vrhunskih uspehih, ki jih je društvo v vseh letih od ustanovitve doseglo. Zadnja leta sta z Nado, njegovo partnerico oba odhajala na treninge in tekmovanja na morju.
Kar nekaj mandatov je bil tudi član izvršnega odbora krovne organizacije Zveze za športni ribolov na morju Slovenije, kjer je tvorno prispeval k razvoju zveze.
Čeprav ni bil vrhunski ribič, pa je bil predan ribolovu in v svoji bogati ribiški karieri je dosegel nekaj odličnih rezultatov tudi na mednarodnem nivoju.
Slavc je bil prisoten povsod, kje je bilo potrebno poprijeti za delo, organizirati tekmovanja.

Bil predan športnik in s prijatelji je z redno rekreacijo skrbel za svojo kondicijo in zdravje. Dokler mu je zdravje še dopuščalo je s prijatelji redno igral košarko, zadnja leta pa badminton.
Da je bil velik ljubitelj narave dokazuje tudi njegova velika ljubezen do gobarjenja, saj je hodil v gozdove kadar je le prilika nanesla, gobaril pa je po celi bližnji in daljni okolici in z uspehom se je tudi rad pohvalil.

Njegova smrt nas je vse iznenadila, saj nič ni kazalo, da ga zdravje tako izdaja. Vsi ga bomo pogrešali, a spomin na njegovo delo bo ostal zapisan v društvenih analih in v naših srcih.
Iskreno sožalje bratu Tonetu, hčeri Manci, partnerici Nadi, svojcem in prijateljem.

Počivaj v miru!

Pogreb bo v četrtek, 10.1. 2018 ob 13.30 na celjskem pokopališču, žara bo v mrliški vežici od 12. ure dalje.

We use cookies
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so bistveni za delovanje strani, medtem ko drugi pomagajo izboljšati to stran in uporabniško izkušnjo (piškotki za sledenje). Sami se lahko odločite, ali želite dovoliti uporabo piškotkov ali ne. Upoštevajte, da če jih zavrnete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcionalnosti spletne strani.