Na letošnjem ekipnem državnem prvenstvu v lovu rib iz zasidranega čolna, ki je potekalo na morju pred Piranom je sodelovalo 9 ekip. V lepem vremenu smo se podali na morje in pričeli z ribolovom ob 8 uri. Polje ribolova je bil cel piranski zaliv, tako da so imele ekipe širok izbor izbire primernega mesta za sidranje.
Ob 13 uri se je končal ribolov in vse ekipe so predale svoj ulov. Prav vsi so bili zadovoljni z ulovom saj je ta bil, po dolgem času, zelo uspešen. Vsaka ekipa je izbrala svojo taktiko, ki se je seveda zmagovalcem obrestovala. Z 14 kg je zmagala ekipa Marinar iz Kranja. Drugo mesto je osvojila ekipa iz ŠRD KIT Kranj in tretje mesto RD Solinar Strunjan.
To je bilo še zadnje tekmovanje državnega ranga v letošnjem letu, ki se je zaključilo z skupnim kosilom in podelitvijo medalj.
 
 
Predsednik TK
Vinko Mojškerc
Attachments
EKIPNO DP 2023 REZULTATI.pdf [117.43Kb]
Uploaded Torek, 05 December 2023 by Super User
We use cookies
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so bistveni za delovanje strani, medtem ko drugi pomagajo izboljšati to stran in uporabniško izkušnjo (piškotki za sledenje). Sami se lahko odločite, ali želite dovoliti uporabo piškotkov ali ne. Upoštevajte, da če jih zavrnete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcionalnosti spletne strani.